Sign in to follow this  
bsodftw

COSMOS S PROBLEMS NEED HELP PLEASE!!

Recommended Posts

bsodftw    0

Hey guys. im using a 750i ftw mobo with my cosmos s. i can't get the system to turn on. im not sure if i have my hdd led and power sw header properly in. my mobo has the blue and orange light indicating that it has power. but the system wont turn on when i touch the activated sensor.

and the case has a RED SATA CABLE. where does that go? do i plug that into the mobo or my hard drive? since im using an Nvidia board. does my ram go into DIMM 2 and 4, rather then 1 and 3?

pleasee help me!! thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dubzhouse    0

Did you plug the 24 pin power cable from your PSU into the 24 pin extension that came with the case? Once you do that make sure you have the black and purple wires clipped together (One from the case power button and the other from the 24 pin extension). The red sata cable is your esata cable. Are your hard drives sata? Also your memory goes into slots 1 and 3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this