Sign in to follow this  
manumans

RS 850 ESBA voltage problem

Recommended Posts

manumans    0

Hello guys,

i have voltage prblem with my PSU, it show me 10V instead of 12V

hope you can help me. thank you

51498553kk9.png

config:

AMD phenom 9950 BE

ASUS M3A79-T deluxe

4GB Ram Corsair

EAH 4870X2

PSU RS-850-ESBA

Windows XP PRO

Share this post


Link to post
Share on other sites

its not really best to rely on a software based program for PSU readings...to get a more accurate reading you should use a voltage meter. checking the voltage in the Bio is usually more accurate than software based....check it in the BIO. I would also suspect if your voltage were 10v you would be having all kinds of power issues with your computer. (CPU-Graphics)

here is a video that helps explain using a voltmeter for the most accurate test.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 8042569466

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zenphic    0

At that voltage, your PC would be having lots of stability problems. If not, it comes to show how inaccurate those software are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this