Sign in to follow this  
brucea52

CAC-T05

Recommended Posts

brucea52    0

I just started to build my first system using the following:

MSI K9N6Gm

AMD 3500

CAC-T05 case

The system powers up but then within 5 to 90 seconds it will shut down. All connections seemd to be correct and non-essential connections (front audio, etc.) were unplugged.

Do you think the PSU is faulty or the mainboard?

Thanks.

BKA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maxession    1

Are all the fans running? Bios might shut the PC down if 1 of them isn't running, or if a component gets to hot.

What system specs have you? PSU might not give enough Watts.

Got a spare PSU to check if it would work with it?

Other than those, your PSU might be faulty

Share this post


Link to post
Share on other sites
brucea52    0

Hi,

Thanks for the quick reply. I will check the fans for connectivity. I only have a CPU fan and a SATA burner in the box. I would think the 350W psu would be enough.

BKA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this