Sign in to follow this  
goodl1

Stacker 810, can't install cards properly

Recommended Posts

goodl1    0

Hi all, has anyone else got this issue with an 810. When i install a card its like the pci retainer is too high hence the card is at an angle and about 1/4 inch away from the screw hole.If the mobo was on higher posts it would fit but then would be out of alignment with the backplate. Installed hundreds of mobos and have had minor alignment issues but never anything this way out. Typical it would be my personal workstation i get this kind of issue on after dropping over £100 on the case. It looks a very much like this pic I found on the forumexcepy I have a 7900GTX dual slot card

http://img134.imageshack.us/img134/150/ ... pci2kl.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
goodl1    0

Last Coolermaster case I buy thats for sure, I'm sticking with Lian Li in future, if you cant get the manufacturing tolerances for ATX right for an expensive case after all these years I won't trust them again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
goodl1    0

Update - Thanks to Robby I have a new motherboard tray on the way, downside is I have to drill out all the rivets to fit it, but better that than an unusable case. If I hadn't dremelled out down to the braces on the top two slots as per his first suggestion (which sadly didnt work after initially filling me with optimism for a quick fix) I would have taken it back to the retailer. Once this is fixed the case is going on ebay. Coolermaster lost a good customer that always recommended their cases to everyone I know in the past. Stackers are not in the same league as the Wavemaster series (PSU issues aside). This is not a minor issue, it is a major one. I purchased this case as it was advertised as a removable tray on all the documentation and the box it came in. Instead I'm saddled with a mobo tray that you cannot fit a standard atx mobo's cards into. The only upside was dealing with Robby who was very helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dharm    0

i have the same issue,

last time i tried to get this resolved, ended up me getting no resolution from CM.

Is there any support for this issue for RC-810 owners in North America?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dharm    0

i had emailed robby, and he forwarded my request off the coolermaster usa...

i dont know if they are gonna do anything... cm usa doesnt have the greatest supporgt (but i read that they are opening a new parts shop soon in n. america... hopefully it will improve)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ts_123    0

dharm,

I will help you out with the motherboard tray, but like this other customer did, you will have to drill out the rivets to install the motherboard tray. All I need from you will be your shipping address, if you can PM me with it or send an email to customersupport@coolermaster.com Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this