Sign in to follow this  
vtlam

Real Power 450W ACLX fan problem???

Recommended Posts

vtlam    0

Hi all

I just installed new CM450W ACLX and find that its fan no work while loading CPU@50% and CPU temp above 50oC. Is this fan problem???

Besides, HCI always show wattage @ 100W. Could i resolve problem???

Looking forward to your answer. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
ToyMaker    0

I installed the 450 ACLX over the weekend. The fan started up on power up and only stops when I turn off the machine through windows. The psu fan should never stop, otherwise not only the psu will be damaged, the cpu, MB, RAM, video card will all be toasted (HDD may last a bit longer under the torture). Even I only has 1 HDD, 1 DVD writer, 1 floppy, D805 CPU (relatively light load), but hot air keeps coming out the real of the psu. Do NOT use the psu any longer. Use a cheap no-name psu as emergency replacement for now, get a RMA for the unit and send it in for replacement ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this