Neotrl

MWE Bronze 550 noise of unknown origin

Recommended Posts

Neotrl    0
PRODUCT NAME
MWE Bronze 550

 

MODEL
MPX-5501-ACAAB
 
PROBLEM:
I bought this power source in the mercado libre, when I installed it on my armed PC, the source worked without problems, but after a week a strange sound began to sound as if something collided with the fan but there was no cable, I don't know the origin of what the sound can cause.
 
The sound begins to sound when I turn on the PC and for a period of 1 hour the sound is remarkable, then the sound begins to calm down.
 
The PC works normally but the sound is caused by the source, I do not know if it is due to low temperature since we are in December and where I live we are at 18 ° C.
 
evidence:
https://drive.google.com/open?id=13XFpiFt6vXw_SdYpuHTI7rkha13d39bF (sound no virus its a sound of the powersupply format .m4a)
 
More information on the energy source:
https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/mwe-series/mwe-bronze-550/#Specifications
 
note: i use the traductor google XD
Edited by Neotrl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.