Elric

H500M / Can't launch MasterPlus Soft anymore

Recommended Posts

Elric    0

Hello,

I wanted to change the colors of my leds on the front today but I have this issue.

All seem properly plugued and it was working before

Thanks

Annotation 2019-10-14 162420.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Azz    0

I had the same problem and fixed it by updating the firmware on the box/controller from the cooler master website.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ivan    0

I have the same problem. And after flashing the ARGB LED Controller_190823-2100, now the colors do not switch with the Reset button either :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, immediately following installation the software opened once and sense then i get the same image on my screen. a new problem also is the lights on my pump are completely off now as well, the fans work and the cooling is good just absolutely no lighting control.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.