Maple

Problem with the conectors.

Recommended Posts

Maple    0

Hey everyone, i recently bought Cooler master's MA410M air cooler or my cpu. Everything was going perfectly until i was stuck with a chord which was supposed to be a 4 pin/3pin (4 pin for ASUS as intended in the manual) Although these conectors can not fit anywhere in my motherboard apart from the RGB headers which are 4 pin.I have an ASUS PRIME X470 PRO. Below i will attach some photo's. The cable i have problem with is cable N (on the manual) . Can you tell me if i recieved a wrong pair of cables or if i am dumb and if i am indeed dumb where do these go. On the photos attached the pin on the top is supposed to be for ASUS and the one below for gigabyte. An other problem is that AURA sync does not recognize the Air cooler but that is probably because of the missing cable.

49336079_1973313716078680_6219068505229099008_n.jpg

49503121_769745200028135_8365622773845852160_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am in the same boat as you. I see that your post is dated from the first of the year. I can't believe that nobody has gotten back to you. I will search the forums and see if I can find a resolution. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luis    0

I have the same problem I just bought it and I have no idea how to fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.