teing eun tan

C700M FRONT FAN/LIGHT CONTROL LED PROBLEM

Recommended Posts

Muggian    0

Maybe there's a problem with the cable or the controller. Check the connection to the controller.

I hope to solve the problems as well with my leds.

bye

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alti    0

Hi Guys

 

Did you get this resolved at all i have the same issue after finishing build today

20190709_164325.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
olio300    0

I have problem with this new case with Power LED two pin connectors.

Can't find them.

Maybe this buttons on front panel don't work because of that. Did you connect properly this cable at your case?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/9/2019 at 5:10 AM, olio300 said:

I have problem with this new case with Power LED two pin connectors.

Can't find them.

Maybe this buttons on front panel don't work because of that. Did you connect properly this cable at your case?

Same, the c700 I just got also doesn't have power led +, or power led - cables from the front panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.