Yang

C700M Front LED Problem

Recommended Posts

Deniz Roth    2
Posted (edited)

Well will be the same for me...they better should send a new case...for this price 

Edited by Deniz Roth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Genma    0

i have already try to change my case... same result. (but the new case doent have the new front panel)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deniz Roth    2
Posted (edited)
9 minutes ago, Genma said:

i have already try to change my case... same result. (but the new case doent have the new front panel)

 

U tried a new case? And Same Problem? Are u using the mainboard Sync cable?

Edited by Deniz Roth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Genma    0

Got this message from the support : 

We have checked with our case team and it's most likely that the issue is also caused by the PCB.
Our case team has confirmed that they updated the PCB to avoid such issues. 

We expect to receive those new updated PCB's within 1-2 weeks and will ship one to you a.s.a.p. 

Once again, sorry for this inconvenience and let us know when you have any other question.

Kind regards,

Cooler Master Support 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zeili    0
45 minutes ago, Genma said:

Got this message from the support : 

We have checked with our case team and it's most likely that the issue is also caused by the PCB.
Our case team has confirmed that they updated the PCB to avoid such issues. 

We expect to receive those new updated PCB's within 1-2 weeks and will ship one to you a.s.a.p. 

Once again, sorry for this inconvenience and let us know when you have any other question.

Kind regards,

Cooler Master Support 

I think my PCB is also causing problems but i still cant contact the support, i keep getting errors.. is there any E-Mail adress where i can contact them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deniz Roth    2
11 hours ago, Zeili said:

I think my PCB is also causing problems but i still cant contact the support, i keep getting errors.. is there any E-Mail adress where i can contact them?

 

I Hope this one helps you

support@coolermaster.eu

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deniz Roth    2
12 hours ago, Genma said:

Got this message from the support : 

We have checked with our case team and it's most likely that the issue is also caused by the PCB.
Our case team has confirmed that they updated the PCB to avoid such issues. 

We expect to receive those new updated PCB's within 1-2 weeks and will ship one to you a.s.a.p. 

Once again, sorry for this inconvenience and let us know when you have any other question.

Kind regards,

Cooler Master Support 

Same for me getting a new pcb too..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Genma    0
Posted (edited)

 

I received the new pcb and I installed it. Everything finally works correctly! The new pcb is different from the old one: there is two connector for SATA power.

 

I ask Cooler Master to make a small gesture to compensate for all these problems, I await their answer.

 

Good luck to those who still have the problem. In the end three pieces must be changed to solve the problem: the front panel, the top and the pcb.

Edited by Genma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.