Recommended Posts

I have the ML240R. I have everything- my fans, my cooler, my sata power, my usb, and both 5v and 12v headers- plugged into the controller that came with the cooler. The cm software is not detecting my argb box at all. I have tried everything, switching usb 2.0 headers, using only 5v argb header, using only 12v argb header, switching between addressable and non-addressable modes on the box, and nothing at all seems to work. Please help me, I bought this product so I could match it with the rest of my build, and I'd like to do so. I don't know what to do, or if I will ever buy another CoolerMaster product again.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Filip    0

I have the same problem. MB - Gigabyte so RGB Fusion softw do not detect my AIO cooler (ML240R RGB)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Filip said:

I have the same problem. MB - Gigabyte so RGB Fusion softw do not detect my AIO cooler (ML240R RGB)

I sounds like a lot of people are having this issue; definitely makes Cooler Master look a lot more sketchy with their white lies about the software support on their website. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gold333    0

No one cares. It's been a month since you posted this.

 

Just sell the cooler and buy another brand. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now