Naio Ino

ML120R RGB not working

Recommended Posts

Naio Ino    0

Hello,

 

I have an ASUS Z270-A Prime running Windows 10 64 bits.

Just installed the new ML120R and the leds from the fans are not working. Both fans and the pump are connected to the RGB Controller.

The leds in the pump are working fine, and the fans are spinning, but the leds in the fan are not working at all.

 

Also, downloaded the Lighting Control software. Got an error message: "Warning - Open USB Port Faild".

After that, a window titled "Firmware Update" opens, and the progress bar doesn´t move. There is also a message saying "Open USB port faild" again. After 10 min, I click Close, and the Cooler Master Lighting Control opens with a black screen only.

 

The controller is powered and connected to my USB port.

Tried different combinations of ARGB ports and USB ports. 

 

Anyone else with the same problem?

 

Edited by Naio Ino

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naio Ino    0

I opened a support ticket a week ago.

No answer so far.

Seems like that the channel is not working and/or support doesn´t exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    29
2 hours ago, Naio Ino said:

I opened a support ticket a week ago.

No answer so far.

Seems like that the channel is not working and/or support doesn´t exist.

pm me your ticket number 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.