noobguy

Hyper 212 Evo causes computer to turn on then off repeatedly

Recommended Posts

noobguy    0

So I bought a Hyper 212 EVO, installed it and everything. I went to go turn my pc on to make sure that it all worked before I put the side back on, and when I did this, the computer would turn on for about a second, then turn off, then turn on, then turn off. So I decided to take it off, and put the Intel stock one back in to see what would happen, and it worked. And yes, I plugged the fan into the CPU fan header on the mobo for the 212 and I saw the fan spin. Any ideas on what would cause this? I really want to fix this and not have to return it, and I opened a support ticket a whle agao but never heard anything back, and I'd like to get my PC running again.

Thanks, 

noobguy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    29
On 4/20/2018 at 1:51 AM, noobguy said:

So I bought a Hyper 212 EVO, installed it and everything. I went to go turn my pc on to make sure that it all worked before I put the side back on, and when I did this, the computer would turn on for about a second, then turn off, then turn on, then turn off. So I decided to take it off, and put the Intel stock one back in to see what would happen, and it worked. And yes, I plugged the fan into the CPU fan header on the mobo for the 212 and I saw the fan spin. Any ideas on what would cause this? I really want to fix this and not have to return it, and I opened a support ticket a whle agao but never heard anything back, and I'd like to get my PC running again.

Thanks, 

noobguy

Hello

Can you share what kind spec you have ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now