Sign in to follow this  
Jordon

ML240L - Pump and Fans work, but no RGB?

Recommended Posts

Jordon    0

Hi guys.

 

I recently installed the Masterliquid 240L as part of a CPU/Mobo and Case upgrade. So far so good, however my pump and the two fans refuse to light up. I have connected one of the Molex connectors to my Power Supply, however there is a male and female molex included and I cant connect both. Do both of these need to be connected? 

 

Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
knud    129

Just connect the male one. And put the RGB cables in the RGB controller as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/10/2017 at 6:24 AM, Jordon said:

Hi guys.

 

I recently installed the Masterliquid 240L as part of a CPU/Mobo and Case upgrade. So far so good, however my pump and the two fans refuse to light up. I have connected one of the Molex connectors to my Power Supply, however there is a male and female molex included and I cant connect both. Do both of these need to be connected? 

 

Thanks. 

 I know you only need 1 molex connector but did you ever find a solution to this problem? I just got one yesterday and the LEDs, both fans and pump, won't work. 

Edited by Zach Ricketts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this