Sign in to follow this  
pcunleash

Aquagate LCD problem, if you're having

Recommended Posts

pcunleash    0

Hi, guys. This is Han.

Well, I've done a little research on the LCD problem with Aquagate.

Here's my suggestion.

If its beeping.

1. increase the allowded temperature for both CPU and Coolant.

2. If its still beeping, change the thermal sensor cable with other one.

The Aquagate that I have was ok, and the thermal sensor went defective after couple hours of use. I changed it with some other spare that I had, it seems working again. If you unplug the thermal sensor from the dummy pci, it will beep, so it has to be plugged.

It seems that the problem may coming from a very small piece. So try this method. I solved it after 2 hours struggling with the Evil Aquagate!

Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grump    0

It is so great that we have such great members from all over the world.

Thanks, Han.

Grump

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alot of the temperature sensors that come in the boxes seem to have been faulty, reading up on a few threads about here. Sad because the rest of the set it so beautifully put together.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this