Curtiss

CM Storm Trooper Case Problems

Recommended Posts

Curtiss    0

Hello guys

 

Been having problems with the I/O panel again.

A guy at CM said it was the I/O problem.

So I bought it..

 

NEW I/O Installed!.. But the problem still presists. 

After the  install with the new I/O I get this little red light right here at the top but nothing else.. No fans turn on , No power light ups or fan control. Socket gets extremely hot.. This is wired through my PSU. (12V current flow)

 

Same as my other case which is the STRYKER and everything works perfect.. But I am eventually losing hope in my Storm Trooper.. Can anyone please help??

 

thanks! 

Screenshot_20170902-213107.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    173

Welcome to CM forum .

Please issue ticket , customer services will assist you :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Curtiss    0
18 hours ago, Mohd Noh said:

Welcome to CM forum .

Please issue ticket , customer services will assist you :)

 

I've issued 3 tickets, left numerous phone messages, No response..

They recomended I buy this I/o Sheild part, Installed it and did nothing.. I have a $180 paperweight! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
knud    120

Let me forward this to the right people.

Share this post


Link to post
Share on other sites
knud    120

Just to make sure, you followed this FAQ?

http://coolermaster.force.com/pkb/articles/en_US/FAQ/CM-Storm-Trooper-Stryker-Fan-Control-Wiring

 

If yes, you need to request another part (yes, again). You can use the [request part] option when you are logged into fanzone.

Apologies for the issues regarding this. If you have any other questions or concerns, you can always send me a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Curtiss    0
8 hours ago, knud said:

Just to make sure, you followed this FAQ?

http://coolermaster.force.com/pkb/articles/en_US/FAQ/CM-Storm-Trooper-Stryker-Fan-Control-Wiring

 

If yes, you need to request another part (yes, again). You can use the [request part] option when you are logged into fanzone.

Apologies for the issues regarding this. If you have any other questions or concerns, you can always send me a PM.

I have everything hooked up correctly, I have the Stryker case from you guys as well.. And It is working perfectly. But my Storm trooper none of the lights come on. When I hook up the 4 pin connectory it starts getting extremely hot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now