Sign in to follow this  
Dima

Nepton 280L PWM problem

Recommended Posts

Dima    0

Hi all,

was wondering if the pupm supports PWM function.

My pump got a 4 pin connection, and i've connected it to the CPU_FAN.

But for some reason when I change in bios from DC to PWM the pump just goes to 100%, even though the cpu is only 26 degrees hot.

Ive got ASUS Z170M-PLUS motherboard.

Any ideas ?

Edited by Dima

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sunday Morning    177
16 hours ago, Dima said:

Hi all,

was wondering if the pupm supports PWM function.

My pump got a 4 pin connection, and i've connected it to the CPU_FAN.

But for some reason when I change in bios from DC to PWM the pump just goes to 100%, even though the cpu is only 26 degrees hot.

Ive got ASUS Z170M-PLUS motherboard.

Any ideas ?

 

Hi you can check this thread : 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dima    0

Thanks, problem solved.

I didnt notice that the pump is a 4 pin connector with only 3 wires.

So I just changed CPU_FAN From PWM to DC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this