Sign in to follow this  
Dima

Nepton 280L PWM problem

Recommended Posts

Dima    0
Posted (edited)

Hi all,

was wondering if the pupm supports PWM function.

My pump got a 4 pin connection, and i've connected it to the CPU_FAN.

But for some reason when I change in bios from DC to PWM the pump just goes to 100%, even though the cpu is only 26 degrees hot.

Ive got ASUS Z170M-PLUS motherboard.

Any ideas ?

Edited by Dima

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    179
16 hours ago, Dima said:

Hi all,

was wondering if the pupm supports PWM function.

My pump got a 4 pin connection, and i've connected it to the CPU_FAN.

But for some reason when I change in bios from DC to PWM the pump just goes to 100%, even though the cpu is only 26 degrees hot.

Ive got ASUS Z170M-PLUS motherboard.

Any ideas ?

 

Hi you can check this thread : 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dima    0

Thanks, problem solved.

I didnt notice that the pump is a 4 pin connector with only 3 wires.

So I just changed CPU_FAN From PWM to DC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    179

Great .. We glad you can solved the problem

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this