Sirirach

Masterkeys Pro L have a problem....

Recommended Posts

knud    129

Does this happen when the PC is on or off?

Does it happen in other light modes as well? The leds that stay this way --> can the color still be changed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sirirach    0

Does this happen when the PC is on or off?

Does it happen in other light modes as well? The leds that stay this way --> can the color still be changed?

When the PC is on only.

Does it happen in closed light and other modes at button light off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
msZero    0

wow I have this exact issue. I've commented on another post about always on light but your sequence of light is almost as mine except for > I have Nupad 1

 

Update:

I've also went into the software and manually adjusted the colors to a static dim yellow. As you can see from the image attached the keys in question are always on as dim red as the color around them gets distorted.

Do I need to RMA the keyboard?

post-108871-0-57654300-1477014125_thumb.jpg

Edited by msZero

Share this post


Link to post
Share on other sites
msZero    0

Have you updated to the latest firmware 1.2.1? I think that might be the reason. Now that its daytime outside I can't recall the leds being on when I first plugged in the keyboard on Monday. That or because I was so busy I did not notice.

If so can we rollback to a later FW version?

Edited by msZero

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sirirach    0

Have you updated to the latest firmware 1.2.1? I think that might be the reason. Now that its daytime outside I can't recall the leds being on when I first plugged in the keyboard on Monday. That or because I was so busy I did not notice.

If so can we rollback to a later FW version?

 

I rollback FW to 1.1.5 it also the same. You have to wait new version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
knud    129

Hi All, 

 

Can you also try these 2 things, just to rule some stuff out.

 

  • Reset:
    • unlug the keyboard
    • press FN+Right Alt
    • replug the keyboard back in (while keeping FN+Right Alt pressed)
  • Clear onboard memory:
    • keep the keyboard plugged in to the PC
    • Press FN+E for about 3 to 5 seconds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.