Pclinde

CM Storm Xornet II - Claw Style!

Recommended Posts

Installed FW1.03 and software 1.09. The previous on-board mouse settings were maintained as they were, from before flashing the new firmware. The Xornet II still stutters and tracks erratically after start-up, unless the mouse is being moved during start-up. Unplugging and re-plugging the mouse, or restarting the PC, while keeping the Xornet in motion, will restore good tracking. Frankly, FW 1.03 doesn't seem any different from FW 1.02, to me. I only played with the new software a few minutes, before uninstalling it again, since my old settings were still in effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vladimir b.    6

Installed FM 1.03 and SOFTWARE 1.09...

After quick tests, seems to me, that LOD-bug wasn't fixed... Re-plug the mouse helps...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vladimir,

 

I've forwarded this.

 

Cheers,

Pim

 

I don't mean to sound rude, but can you confirm that you're forwarding the information to the devs in a language that they understand? I'm fairly certain nobody asked for a firmware update for which the only discernible change was a decrease in polling rate stability.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now