Anil Mahajan

Seidon 240: Pump "fan speed" is zero

Recommended Posts

Parau    0

Hi 

 

Wellc0me to CM forum,

 

May we know what kind specs you have ?

 

Before that try check this FAQ : http://coolermaster.force.com/pkb/articles/en_US/FAQ/How-to-determine-if-the-pump-is-functioning-on-your-liquid-cooler/?q=liquid+cooling&l=en_US&fs=Search&pn=1

Seidon 240M

The BIOS indicate that the CPU fan is not available... So, according to the link, replacement is the only option?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mohd Noh    179

Seidon 240M

The BIOS indicate that the CPU fan is not available... So, according to the link, replacement is the only option?

Before RMA .. my suggestion RECHECK your installation , try disconnected all wire ( RESEAT your PUMP) if you still get the same problem ( RMA )

 

If you bought from your local store .. try contact and tell them regarding this issue

 

Pls refer this for RMA : https://account.coolermaster.com/b2blogon.aspx

 

 

Hope this can help you.

Edited by Mohd Noh Tanjong

Share this post


Link to post
Share on other sites
Parau    0

Before RMA .. my suggestion RECHECK your installation , try disconnected all wire ( RESEAT your PUMP) if you still get the same problem ( RMA )

 

If you bought from your local store .. try contact and tell them regarding this issue

 

Pls refer this for RMA : https://account.coolermaster.com/b2blogon.aspx

 

 

Hope this can help you.

Thank you.

Reinstalled but the cpu fan still not working. Let´s try RMA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now