cell

Hyper 212 EVO issue

Recommended Posts

cell    0

Hi,

Love  coolermaster air-cooling products. Been fitting them on builds for a while.

Fitted an Hyper evo 212 on my new build. No problem. When I stood the case back up, a fine confetti of chrome plating rained down the mobo. (Spent a very angry half hour removing these conductive metal fragments from my new maximus hero vii)

 

The x-clamp that secures the heatsink to the board, was the culprit. Where the springs meet the metal, one (or more) had dug into and scraped off the chrome plating. First time anything like this has happened to me with a coolermaster air cooler.

(Still haven't  powered-up the new build. Letting it rest in different positions, in case more debris is on the board)

 

Any one else have this happen? Should I open a support ticket? Dont know the procedure as I have had no issues in the past.

Share this post


Link to post
Share on other sites
knud    129

This sounds like a faulty product (production error.) and you can apply for RMA.

(Either via the place of purchase or through CM (see my signature).)

Share this post


Link to post
Share on other sites
cell    0

Thanks for the info, Knud.

I bought the product from amazon.co.uk a few months ago and its been been sitting in the box until  I had all my parts ready for building, so its well past the return period with amazon.

"CM Parts shop EU" is my best bet? I just email them about my problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.