Search the Community

Showing results for tags 'technical support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all I am fairly new to pc building and I have just installed a ML240L RGB to my system however the pump is not working properly. I have applied arctic silver as5 3.5g thermal paste around a pea size, I am running an i5 8400 and I believe I have installed everything correctly, I do not have a pump header on my motherboard(H310M-S2H) So I plug the power for the pump into CPU_FAN and the radiator fans into sys_fan, the fans on the radiator work fine and so does the rgb on.both the radiator and pump however I am seeing temps of 70°+ on 20% loads after just starting my pc leading me to.believe that it isn't working correctly. Finally I get a compatablility issue when trying to run the MasterLiquid software, I cant open it fully It just prompts me to exit giving me a compatability error on windows 10. I do have a question about the install where I read someone plugged something into a USB slot however I do not remember doing this or seeing this in the manual could someone explain this to me Thanks for reading and I.hope you can help