Search the Community

Showing results for tags 'riser'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone. I've just bought a vertical graphics card holder kit (MCA-U00R-KFVK00) and I have a major issue with the computer restarting just after running any 3d consuming application. I want to mention that I'm using the H500P Mesh white (so fully compatible case), inno3d ichill 1080 TI X3, 850 W power supply seasonic platinum certified. I've now removed the holder and riser cable and everything went back to normal... Any suggestions, anything I am missing ? or should I just RMA it ?? Will replacing it with another one work or should I ask for my money back and buy only the holder from CM and the cable from a different company ? Thank you in advance !