Search the Community

Showing results for tags 'rgb problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. So I recently installed a new motherboard into my PC. I upgraded from an MSI X370 SLI Plus to an MSI X570 Gaming Edge Wifi motherboard. I have the CPU cooler attached with the provided RGB controller and going to the JRAINBOW1 pin header for the aRGB on the motherboard. On my old motherboard, the LEDs at least lit up, but they just flashed this white-blue color. On this new motherboard, they don't light up at all. I've tried connecting the aRGB cable directly to the motherboard, I've also disconnected it from the motherboard altogether, and neither way am I able to get the LEDs to light up again. The controller is showing it's getting power with it's blue indicator light, but it's not actually controlling anything. I've rebooted and reseated the cables and computer multiple times to no avail. The motherboard doesn't even seem to seem to register that the cooler is even connected. I'm at a loss for what else to look at and would appreciate any constructive ideas.
  2. Hi, I just built a new rig with these parts: PcPartPickerBuild When I connect the CoolerMaster Water Cooler ML120L RGB to the RGB pins on my motherboard the color lights up but is dim and will not change color. If I connect the RGB for the fan/watercooler directly to the PSU using one of the modular cables and the RGB controller provided in the package then the PC will not boot at all. Interestingly, If I connect the RGB for the fan/watercooler directly to the PSU AFTER the computer is already booted and running, then the RGB is bright and will cycle between blue and white. It will not display any other colors besides blue and white. Please provide Guidance on what to do. Thanks
  3. Upon installing the MasterPlus+ software, I found I could also install a firmware update giving me more effects and better control. I installed it and the ARGB strips that are integrated with my case aren't being utilized fully any more. A gif can be seen here: https://gyazo.com/0f6493a2e9cb7fdbab25067a08839a37