Search the Community

Showing results for tags 'restart'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I have a QuickFire XT keyboard. For a long time, I had noticed that when pressing some keys together may cause the computer to restart(macOS) or sleep(Windows 10). After a series of tests, I find out it's caused by the left CTRL+WIN keys. When I press CTRL+WIN together, the computer will halt. That's SO WEIRED? Is it a bug of the keyboard hardware or firmware? Need help.
  2. my octane keyboard in default time is getting off for some seconds and restarts in color (blue)!!!!!! this is not happent in the mouse . iam updating my asrock b150m pro4 in latest firm bios update and i try the legacy, uesfi, usb mode in ALL modes and disable mode... SAME PROBLEM! i have intel i5 6600k skylake and iam connecting in usb 3.0 any TIPS?
  3. My newly built com doesnt work, the system is stuck in a constant on and off loop, occasionally there will be a beep but usually it will shut down before that. I'm not sure if the power supply's the problem, but the mobo, rams, graphics card all seem to be fine as their fans and lights are all powered up for that few seconds, i suspect it might be the power supply but this is a new system so i'm not very sure. I tried to start the cpu without the rams but it still goes into a on and off loop, any suggestions to help this? I don't really want to go back down to the shop to fix it as i dont have the time...