Search the Community

Showing results for tags 'not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Calendars

  • Community Calendar

Found 3 results

  1. this happend recently when I click my mouse left click most of the time It wouldn't register the click and i have to spam it that i could open a page this is really annoying and I want it fixed as soon as possibele
  2. I just bought the MasterFan Pro Air Pressure RGB Case fan. The fan itself is working fine, however the LEDs do not seem to be working properly. I do not have an RGB controller so am just using the red or blue settings. When set to blue, the LED lights up for 1 second on startup and then turns off. When set to red, the LED stays on but quite dimly, and flashes to full brightness for 1 second when the computer turns off. I have tried two different system fan plugs with the same result. Is there something I can do to fix this, or is the product faulty?
  3. I just set up the Stryker and almost everything on my case has worked fine but I noticed one out of the two front usb 2 ports isn't working. The two usb 3 ports work fine and everything else on top works fine but just that one port. Could this be a potential driver issue, or can a usb port be dead? If anyone can try and help me fix this that'd be much appreciated. Thanks in advance.