Search the Community

Showing results for tags 'masterkeys pro l'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. My masterkeys pro L loses its RGB profiles every time my computer is booted up, or resumed from a sleep/hibernation state. After windows loads the keyboard functions to a degree- it shows the red RGB channel and I'm able to type- however I cannot edit RGB using keyboard shortcuts, change profile etc. Ive been getting around the problem by loading the Cooler Master Portal to flash my profiles back to the keyboard, but this is irritating as I have to do it every time my computer resumes from sleep. I've tried hard reseting the keyboard, deleting and reloading keyboard profiles, updating keyboard firmware and reinstalling the latest version of coolermaster portal all to no avail. Any ideas?
  2. Masterkeys Pro L RGB Every few hours my entire keyboard will cause my entire computer to freeze up for a couple seconds, and then the keyboard lighting does some sort of "reset" and turns straight red. Once this happens, the keyboard stops working. This especially hurts when I'm mid game. For some reason, If I'm in a menu in a game, I can use the windows key and the alt tab key as well. My main game is Osu, and I bought this keyboard for the sole reason of it being recommended to me for Osu, and for a game where clicking the keyboard is the main thing I do, I'd like to find a way to fix this as fast as possible. If I want to make my keyboard work again right now, I have to exit whatever game I'm in and hit "apply" in the lighting control window. Specs: Intel Core i7-8700K Nvidia Geforce GTX 1080 Asus ROG Maximus X Hero
  3. Hi all! Before write in here I've tried everything, but my Masterkeys Pro L has some issue with some key. I've searched the same problem here, and I've found this topic: It's quite the same problem. My "w, e, a, s" key don't respond in the right way, even if pressed down for a few seconds! I don't know what to do, I've already tried all the options in that topic but the problem seems to return everytime. Maybe RMA is the only option? Thank you all for taking your time to read this post. Kiara
  4. Ok, so i have just gotten my masterkeys pro l and whenever i start up the cooler masters portal, it just tells me to do the firmware update, i click update and the windows closes and doesn't do anything. If i go back to try again its just says the same thing. Please help I've been trying to fix this for hours now. Thanks
  5. Hi All, I'm sorry to bother anyone but I've recently come across an issue regarding the Masterkeys Pro L series keyboard that I've had for almost a year now. Just recently during my playthrough of Metal Gear Solid 5, I experienced an issue where my "w" key failed to respond and instead continued to apply itself (it wasn't pressed down but my character in game continued to move forward as if the key had been engaged). After restarting my pc in hopes the issue would be resolved, I found my "w "key along with the "u" "i" "o" and "p" keys to be unresponsive as well. After using the manual reset and memory clear options: FN+E, FN+R, and FN+Alt, all the keys were found once more to be in working order wxcept for the dreaded "w" key that although it now displayed text upon pressing down, displayed the wrong letter- or should I say- letters. Instead of a "w" letter appearing, the letters "eiopqru" appear instead. Does anyone have any idea as to why this happened and/or what can be done to possibly resolve this issue? I've attempted to uninstall amd reinstall the drivers + removing and readding the device to no avail. Thank you all for taking your time to read this post. -Ryan