Search the Community

Showing results for tags 'lights'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I recently purchased a single MasterFan Pro 120 mm, as I liked the RGB aspect. On the box it says it is compatible with the Asus Aura Sync program. But, I have both the RGB header and fan wires plugged in, and the Aura Sync program does not detect the fan. It is currently displaying a dim red color. How do I get Aura Sync to detect the fan lights?
  2. Hi, I had my Octane keyboard + mouse combo for about a year when suddenly the lights in the keyboard wouldn't just turn on any more. I stopped using it for 6 months or so but I really like this keyboard and want to use it in dark environments, which at the moment is impossible as I can't see which key is which. Is it possible to get this fixed, or get a replacement part? I'm happy to open up the keyboard and install the part myself (got good soldering skills). The keyboard works perfectly otherwise, every single key, just the lights have stopped working.. I would really not want to throw this into the bin, just because the lights are not working.. I'm really enjoying CM products but if they start dying so quickly, I'm not sure I can justify buying a new keyboard every year.. Many thanks, PJ
  3. This topic has been posted with proper authorization from its creator, Denilson Amorim, A.K.A, Link2012. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Original text by LINK2012 on the Brazilian forum "Adrenaline": http://adrenaline.uol.com.br/forum/threads/eis-como-modificar-a-cor-do-led-do-cm-storm-alcor.590380/ I bought a CM Storm Alcor and didn't like the LED colors, except for red, which made me seek for a firmware patch to make all DPI colors into red. Instead, I discovered more than how to modify the firmware, I learned out how to change colors in real time, just like on CM Storm Mizar. So, I made a little software which puts these discoveries into action. It's quite simple to use, just choose a color (plus LED mode and brightnesss) and click on Apply. To go back to Alcor's normal state, just press Default. Due to restrictions placed by the firmware, the colors aren't kept when the mouse is restarted, so there's a function for that, "Restore LED Color on Windows Startup", which adds a new task to Windows Startup so that the configurations may be applied again. I'm not great at leaving things pretty for the end-user, so the interface may be ugly to some, but anyways, I hope this software is useful, not only for Alcor's owners, but for potential owners as well. Support for CM Storm Mizar was added on 04/04/2016. Download, Development and Source Code can be found here: https://github.com/thelink2012/cmalcor/releases
  4. _Chewbacca__

    Help! Please!

    So i recently bought the CM Storm Devastator combo and the mouse works fine. The keyboard has problems. I plugged it in and it worked for the first time. But now whenever i plug it into my actual gaming computer it doesnt work. I am aware of the Scroll Lock/LED on/off button and whenever i press that it does not turn on. I plug it in and the PC says installing device drivers and then it tells me it does not recognize the device and it says driver install failed. When i do plug it in it turns on for 1/2 second and turns off. (using windows 7 64 bit)