Search the Community

Showing results for tags 'led not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I just unboxed my components and put them together. While the system starts fine and the motherboard boots up without a problem, The case LEDs and Fans do not work, Also the front panel Power button and USB ports work but the LED lights and Fan controllers dont. Tried installing the motherboard drivers but nothing of that helps... Couldn't find any application for the case too.. Anyone facing similar problems or knows how to fix it? Thanks in advance! Config: Case: Coolermaster Mastercase MC500Mt MB: MSI Z390 ACE CPU: i7-9700K CPU cooler: Corsair H80x liquid cooler GPU: MSI RTX 2070 Gaming Z PSU: Corsair HX1000i DIMM: 1x16GB Corsair Vengence Storage: 2x M.2 SSD