Search the Community

Showing results for tags 'leak problem dead pci surge ml240r'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Good afternoon, So i had a bad start of the day. When i was doing some browsing, my screen suddenly turned black for a few seconds and then shut down with a weird buzzing noise, strange. So i tried to reboot it but this time it wouldnt even turn on and i smelled something really weird from my pc. As soon as i opened up my pc, i have noticed something really awful on my ML240R pump, it leaked so bad with green coolant dripping from the pump yikes, so i removed my gpu and checked it for damage. By looking at it, the damage was already done. My pci-e slot was corroded with greenish coolant leaking from the pump, my expectations is that it took along with my gpu and motherboard with it and probably several other components. I have bought this ml240r AIO on March 3 2018 and never had experienced any issues until now. My system specs: Motherboard: MSI Z170 Gaming m3 CPU: Intel Skylake 6600k GPU: Msi GTX 980 Gaming RAM: Corsair 16GB LPX 2400mhz DDR4 SSD: Samsung 970 Evo NVMe m.2 500gb HDD: Seagate Barracuda ST3750528AS PSU: Corsair rm650x 650w Please help. Kind regards, mrzhao