Search the Community

Showing results for tags 'fan case'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi everyone, I wanted to ask you for information, I saw in the CM shop, other 200mm fans, I would like to know if all the other fans can also be compatible with my case
  2. Hi, I recently bought a Masterbox MB530P and everything was fine, really cool box that include 3 aRGB fans (AB). Two days ago, the last fan's leds (on the frontal panel) suddenly stop working, I mean, the Aura sync couldn't change the color of that fan anymore, (only light white) so the first thing I did was restart my computer. It worked the first time, then the aRGB leds of the same fan stoped working again so I tried restarting, but that didn't fix the problem. Since that, I can't control the leds from that fan, it start to blink random colors and also the problem got worst bc I can't even control the leds of the other two fans. Sometimes, when I turn on my computer only 1 led from each fan works (in a color that I didn't choose). All happened suddenly, I didn't have any problem with my computer before of this and the fans spin and work great, the problem is just the lightning, other RGB components on my motherboard works great and all sincronized. The 3 argb fans are plugged right into the motherboard with the 3 to 1 splitter argb cable that came in the MB530P (Plugged in the "ADD GEN2_2" then changed to "ADD GEN2_1" 5v/3pin). I've tried changing the place where I plugged them to see if the problem was my motherboard, but didn't work.Tried to change the order of the cables on the splitter and nothing change. Looked if everything were plugged correctly and they are. Also try with other RGB fans that someone lended me and they work perfectly on my motherboard (didn't use the same splitter cable). Do I need to call for warranty and/or replace those fans? Is there any solution? Motherboard: X570 Rog Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) Box: MB530P