Search the Community

Showing results for tags 'fail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Case Mod World Series 2017
    • Case Mod World Series 2017
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Calendars

  • Community Calendar

Found 2 results

  1. I did some work on my laptop to upgrade it and after this my headset stopped working. Before this they were working normally. So I tried to reinstall the drivers from the official Windows 7 driver download but now whenever I start the Sirus Storm control panel it says there's an error and it "can't find any device". In the device manager the headset appears as "USB audio class 1.0 and 2.0 device driver". The strange thing is that if I completely uninstall the drivers and plug the headset in a driver is automatically installed, appearing as "sirus headset" in device manager, which does allow me to test the headset and confirm that it is connected and all channels are working! So as the hardware appears to still be working I assume it is down to the driver installation not going through. Any idea how I can reinstall the drivers properly?
  2. Pump Malfunction?

    Recently while using my PC under load the temperatures of my CPU would go above 90 degrees Celsius. Upon restarting my PC it would give me a "CPU FAN ERROR". When I checked my bios, it showed that my CPU fan was at 0rpm. Then instead of plugging the pump into CPU_FAN I plugged it into CPU_OPT and now that one shows 0 rpm instead. When I physically checked the 2 fans attached to the radiator, they were still spinning. This led me to believe that the pump has failed but I am not sure if this is how to properly check if the pump has failed or not and would like further clarification. Also I would like to know how I can go about replacing it using my warranty if it is indeed a pump fail, thanks