Search the Community

Showing results for tags 'cmstorm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 13 results

  1. WINDOWS 7, 8 & 8.1 > QuickFire Rapid-i doesn't start on boot Note: BIOS settings, options and choice of words can be different. Test platform: GA-Z97X-SOC Force (Z97 - LGA1150 - H3) + i7 4790K - BIOS Settings: Optimized Defaults. Please ensure that you have enabled USB legacy or USB legacy devices in the BIOS. Try connecting the Rapid-i to a different USB port (both USB 2.0 and 3.0). Make sure you reboot the computer or laptop for test purpose. Uninstall Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver (also known as Intel USB 3.0 Driver). You can verify that uninstallation is complete if the computer or laptop starts searching for available USB devices. Make sure you reboot the computer or laptop after this process. Some devices might not work after a reboot, replug the USB connector(s). If all devices are set, shut down the computer or laptop. Now boot the computer or laptop (hopefully the Rapid-i boots succesfully now). Note: USB 3.0 devices might be operating at a Lower Speed. [under construction- Testing]
  2. Hello, so if anyone can help... I/m sick and tired regarding cooler master mouse - cm storm mizar... everything was working fine and suddenly if I start user program it says : NO MOUSE!!!! IF I START UPDATE IT SAYS: NO MOUSE!!!! And yes I have updated my motherboard drivers and stuff > it's a x99a raider (msi) on win 10 pro x64 I have changed multiple usb ports but no luck... When I change usb ports windows says - preparing cm storm mouse but can not UPDATE OR START CM STORM USER PROGRAM In Bluetooth & other devices> Mouse, keyboard & pen > win shows that is storm mizar mouse but no user program or update is working... so what is it???? thnks and mouse is working, just can not customize it in program or update firmware so any help would be nice
  3. Hello everyone, I am very happy to announce Firmware v119. We have teamed up with motherboard manufacturers to solve the 'No Boot- startup problem'. Download the latest Firmware today: Version: Firmware V.119 (EU ISO layouts, 88 Keys) Release Date 2014-12-04 Language English File Size 1.32 MB Description 88 keys; for language layouts of DE,FR,GR,IT,ND,SB,SP,TR,UK Download http://assets.cooler...ack-v119-uk.zip Version: Firmware V.119 (US ANSI layouts, 87 keys) Release Date 2014-12-04 Language Multi languages support File Size 1.32 MB Description 87 keys; for language layouts of AF,RU.TA,TC,US,UI,CZ,SK Download http://assets.cooler...ack-v119-us.zip Also I would like to thank everyone for reporting the problem. We really appreciate it! Now go go go! 'Update your QuickFire Rapid-i Disco board. Cheers, Pim
  4. There doesn't seem to be much customization options with the ms cycle times and I'm limited to 12ms. I'd like something faster such as 6ms and I would like to customize the delay. I'm using cmstorm havoc software.
  5. Hi there, Many people experiencing expeirencing same problem on their mouse from Masterkeys Lite L combo set so i decided to make main thread about this trouble. So, the static mode with option to change colours not working after some time after purchase. The light stay at cyan colour (for me) and nothing happens when clicking DPI button + back button on the side. This command (dpi button + back button) isnt totally broken because im able to change effect speed ONLY in color cycle mode - in other modes like static, static breathing nothing happens too. Tried every button combo and nothing change color in static mode. It's really annoying because mouse static light mode stuck on one colour (last user setting). It's looks like internal memory bug or something related to mouse firmware. I think best way to solve this will be make a software where we can change light via pc. Cooler Master please fix it but remember - return is not an option for some people becasue they got this mouse in set with keyboard and returns/warranty servicing must took whole set with keyboard... If someone know how to fix it please reply in this topic - let's fix that worldwide problem ! Kudos for any tips/infos/solution/answers
  6. Hello everyone, I made a video on how to record a macro for a Cooler Master Storm Gaming mouse. If you have any questions, please feel free to ask! (only related questions about macros). Cheers, Cooler Master Representative Pim
  7. Hi! So I've had this keyboard for a few years and up until recently I hadn't tried to use to macro buttons. Now that I have, Windows 10 doesn't seem to like the CM Trigger app at all. It won't open and disables the keyboard until the app crashes and is closed. This also happens with the reset tool. Keyboards shouldn't get out dated like this, what can I do to fix this? I don't want to go out to drop 150+ on another keyboard (will be of another brand if I have to as this is an awful experience for a keyboard in perfect condition, signed by all original TSM after I first bought it and I'd rather not lose it) (Dyrus, wild turtle, regi and so on..)
  8. I have verified that its the keyboard causing my computer to crash as it doesn't happen with this other one i have plugged in. This seems like a rather weird glitch, and it is quite annoying.. After about 10 to 20 minutes of playing a game whether it be H1Z1 or CSGO, the sound will loop and my computer fans will turn on full blast and the screen will go black, the only way to restart is to hold the power button. My specs are as follows: asus z-87k 8gb corsair vengence i5 4670k @4.2ghz GTX 770 ACX SC Corsair 550vs Windows 10
  9. Hi, I recently bought the Quickfire XTI in Blue switches. As I was messing around with the backlight settings, I noticed I was only allow to go through 3 of the 5 light modes. Static, Breathing, and ActivLight on touch. I was expecting to be able to use the Colorwave and/or Cross mode. Does anyone have a solution to this??? If so PLEASE help!! Alfred
  10. Hello everyone, I noticed that when using the "Default Profile" the led colors of the mouse change with each DPI setting change (Off, Red, Green, Blue). However when setting up my own custom profiles, I cannot duplicate this effect (I seem to only get 1 led color setting that applies to all DPI levels), so I was wondering if this is even possible or if I'm just using the software incorrectly. Any ideas are appreciated thank you for reading. -I'm using the Recon with the most up to date software.
  11. I just bought the CM Devastator combo and my y key is lower than the rest, i want to fix it but i don't know how to do it properly. its a really minor detail but it seriously bothers me when i look at it. I bought it at memory express, should i return it, try to fix it, or just ignore it?
  12. I'm trying to get running with my new Mizar mouse and have run into a problem with a simple reprogramming of the buttons for Battlefield. I've changed the forward side button to register a key press 'F' and the back side button to register key press '1' (this is how I have my old mouse programmed.) In the game, I have to press the button multiple times (3-4) to get it to register the key press (not good when your out of bullets and trying to knife your opponent ) In the desktop using the normal back/forward buttons in the browser, it works perfectly. I'm making an assumption that is software related to the fact that I'm trying to get the mouse replicate a key press instead of a mouse button press. Anyone else noticed this behavior? PS: I'm using the latest firmware and software from the CM site.
  13. I have never used a mechanical keyboard before, so please give me some recomendations based on my preferences: _red switches? (75% gaming, 25% typing) _TKL _No LED My two candidates are the CM Storm Quick Fire Stealth and the CM Storm Quick Fire Rapid. And to my understanding, the only difference b/w the 2 of them is the location of the print on the keycaps correct? If so why is the QFR a bit more expensive than the QFS (about $5.00 difference on the cmstore-usa)? EDIT: I just checked cmstore-usa again, and noticed both models are out of stock. Are they discontinued? If not then when will they get restock? Thanks in advance