Search the Community

Showing results for tags 'Pump problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! I recently built my own computer and have had no problems with it this far, just recently i lost the ability to controll the speed of the fans on the radiator and the waterpump. I managed to find the problem with the fans, but my pump is still stuck at max speed. (as shown from the brightness of the light around the company brand) Is it bad that it runs at max speed all the time, and is there anything i can do to fix it if its necessary? Any help appreciated Pc specs: Asus Rampage IV black edition motherboard, Nepton 280L watercooler and Intelcore i7 4820k processor.