Search the Community

Showing results for tags 'trouble shooting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Campaign
    • Case Mod World Series 2019
  • Announcements and Giveaways
    • Announcements
    • Giveaways
    • CES & Computex
  • PC Building Guide
    • Reviews and Unboxing
    • Build Advice
    • Build Worklogs
  • Hardware
    • Cooling
    • Cases
    • Power Supplies
    • Peripherals
  • General Discussion
    • General Hardware
    • Overclocking
    • Game Zone
    • Product Suggestions
  • Modding
    • Mod Lounge
    • Mod Worklogs
    • Mod Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I just completed my first PC build in a Cooler Master MasterCase H500M ATX Mid-Tower. Everything works fine except for the 2 front 200mm fans. They light up but do not spin. My build includes: ASUS ROG STRIX X299-E GAMING LGA2066 DDR4 M.2 USB 3.1 802.11 AC WI-FI X299 ATX Motherboard Intel Core i9-7940X Skylake X 14-Core 3.1 GHz LGA 2066 165W ASUS ROG GeForce GTX 1080 Ti DirectX 12 STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING 11GB 352-Bit GDDR5X HDCP Ready SLI Support Video Card G.SKILL TridentZ RGB Series 64GB (4 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 NZXT Kraken X72 RL-KRX72-01 High-Performance 360mm All-In-One Water/Liquid CPU Cooler SAMSUNG 970 PRO M.2 2280 1TB PCIe Gen3. X4, NVMe 1.3 64L V-NAND 2-bit MLC Internal Solid State Drive NZXT AC-IUSBH-M1 USB Hub EVGA SuperNOVA 1200 P2 220-P2-1200-X1 80+ PLATINUM 1200W Fully Modular PSU I have an ASUS Fan Extension Card but I did not end up using it. I've tried going through the bios to set the fan speeds but it's not doing anything. Any suggestions would be great, I have no clue where to start.