Manny Ardines

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manny Ardines

  • Rank
    LED Head

Recent Profile Visitors

150 profile views
  1. I found the issue. The molex cable cable that runs from the front panel was connected to an adapter which split it into two. This adapter was not letting the power go through for some reason, but I just connected the one running from the panel directly into the power supply cable and it works now. Thanks for your input.
  2. I have gone through all the instructions and haven't been able to solve this issue. According to the manual, the cable that supplies power to the front panel is a four pin connector, which I'm assuming is the molex connector coming from the panel itself. Is that correct or is there another cable that supplies the power to the panel?
  3. Hello, I just finished a build in the Trooper case and the front panel is not functioning correctly. I removed the stock fans and replaced them all with Corsairs AFs, which I installed directly to the motherboard, as I wanted the board to handle fan speeds automatically. I did install all the cables for the HDD light, reset, USB 3.0, USB 2.0, HD audio, as well as the power button. I also connected the molex from the front panel into the PSU in order to power it. However, I'm having no functionality from the HDD activity light, USB 3.0 ports, and the front panel buttons don't light up. Please let me know if there's something I'm missing. Thanks.