Mohd Noh

Members
  • Content count

    2,474
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    107

Posts posted by Mohd Noh


  1. 33 minutes ago, zombieshy guy81 said:

    Yes there was no noise before doing maintenance but after it was making the noise i did not try to re-install the rad i just simply put the block back on. Since i have uploaded this post though the noise has stopped as far as i could tell i was only hearing the noise when the side panel was off but since i have put the side panel back on i haven't heard it so i think it may have been a bubble or something that got out or for some reason the pump was getting filled back up with water.

    Great but if you still facing same issue , please touch customer services for the next step .


  2. Hi TofuVic

    Just Share ya .
    I have 3 type keyboard from CM products ,
    And sometimes i bring it to office
    Short word here what i can say here is , I love using MasterKey Pro L switch brown because the sound like peace no war
    For Devastator 3 i don`t have this KB but talked with HQ team , Due to membrane structure, Devastator 3 is relatively quieter than mechanical keyboards

     

    To get best answer is try contact customer services , they will give you the best solution :)

     


  3. Hi Bill ,
    120mm will fit at the back

    154 x 119 x 27 mm (6.0 x 4.7 x 1.1 inch) < Seidon 120v dual fans Jetflo with scout 2 below is picture for your reference .

    145 x 118.5 x 38 mm (6.1 x 4.7 x 1.5 inch) < ML Pro 120

    But if this answer still make you concerned , please contact customer services and they will help you .

    22222.jpg.63de4ae10cf6015d9387bcdd60975bb2.jpg

     


  4. Hi and welcome back :)

    Did you try to connect like you do previously ? You can try

    1 x Water Pump header (4-pin) for pump connector

    1 x CPU OPT Fan connector(s) (1 x 4 -pin) for fans connector

     


  5. Owner this cooling since January and what I can say is ML 240 is silent.  Try double check if the noise is coming from pump or the fans + try touch customer service too maybe they have others solution. 


  6. 15 minutes ago, Andres said:

    I have the MasterWatt 1200 with the Bluetooth attachment.

     

    For some reason, the Android app (Cooler Master Connect) can never connect to the PSU. I've tried on two different phones (Pixel 2 XL and Moto X Pure). 

     

    All I see is the CM logo flashing and then it says failed to find any devices.

     

    Can you help?

    please contact customer services , they will assist you :)


  7. 12 hours ago, Jonathan Mellette said:

    knud, do you work for CoolerMaster? I called US Support and they said it would't work since the C700P isn't it the Maker line of cases. But the rep seemed very unsure. I'd be willing to order it to try if I could figure out where to buy the kit w/ the riser cable. NewEgg is out of stock, I can't find it on the CoolerMaster website, and no other store seems to even carry it -- in stock or not. Any help on where do find one?

     

    Thanks.

     

    Hi Jonathan ,

    Just for your information :)

    Only Cooler Master staff can be Moderator or Admin in this forum .


  8. Hi There , Welcome to CM forum .

    The Trooper can support up to 280mm radiator on the top and may i know what kind stuff you have currently ?

    Back to you question , Does the trooper can fit 240 and 280 radiator on the top ? below is some picture for your reference between 240 and 280 size radiator .

    t1.thumb.jpg.c52e92142f9c3334aeb8c34d468a084f.jpg

    t4.thumb.jpg.0cf3dc7c4fbdd858e549df64f3293621.jpg

    t5.thumb.jpg.834873c96164891b8c6e093ef66b8088.jpg

     

     

    144313.60323652ca9a7614fba7142b64a4487a.3d336997ed6c25b5c1b898e001b5abbf_1600.thumb.jpg.043e4be9dba64607c53c1210cf45dc58.jpg

    144313.d6b942895be00abcc63d8a5ad782bab2.e9a2fce761bf51cce246b208421f5821_1600.thumb.jpg.11a4ca677960c2e3d291437bbd0bf6b3.jpg
     


    110.thumb.jpg.5dcf4c8f582a94b0a9f026df239d72ab.jpg

    1100.thumb.jpg.0bb1615b6c8450e81e7df72a314ff02c.jpg

    h110.thumb.jpg.0eba529af07cd8c0537b2b05c51dc6fc.jpg

    2222.thumb.jpg.5c90965a80ea1c923e2dbc434a47ea73.jpg

    Please take note Trooper and stryker is same frame .

    If you still concerned please contact customer services for more large info .


  9. 9 hours ago, aliyavuz61 said:

    My pc specs i7 i7700k not using oc. Gtx1070, kingstone hyperx 2x8 ram, msi z270 gaming m5 motherboard, seagate 1tb hdd, samsung evo 250gb ssd, zalman neo11 700w case. 

    Im using aida64 stability or intel xtu bencmark ... msi command centre too. Cooler fan is at the top of case.

    20171017_152301.jpg

     

    thanks , nah did you try re-position you radiator ? like pic attached below , 

    and try read these link

    1 , How to determine if the pump is functioning on your liquid cooler

    2, Liquid Cooling: Where do I connect the Fans and Pump?

    and try run in full speed .

    if still facing same issue , i would like suggest you to contact customer services , probably your cooling is defective .

    qqqq.jpg.a9f2d9f4a4818cdd9f024f005a469528.jpg

     


  10. 21 minutes ago, Francisco Camacho said:

    I have the same sound, but in my case is not every boot, it just happens to occur occasionally, very once in a few days, and disappears in a matter of 2 minutes max... I feel like its normal, nothing to be worried about? should I? this is my first Rig with Water cooling system, is it normal that they have some air gurgling around?

    Can you tell me how you install your ML 240 ?

    The ML 240 should be run in silent .

    My advice

    Try run at least 3 day and try run full speed could be that is air bubbles trapped .

    Try reinstall and see how the result .

    If you facing same issue please contact customer services for the next step .


  11. On 4/16/2017 at 11:33 AM, Jean Lemaire said:

    Hi Ali,

     

    Did you solved your problem?

     

    I have the exact same sound on my unit starting today (was running for 3.5 months without any problem) 

     

    I think it is coming from one fan.

     

     

     

     

    try double check if the noise coming from your fan? if yes ..... you can submit RMA for replacement .